Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 18 листопада 2013, 16:58

Гінка не правий у конфлікті з правоохоронцем – Сергій Зюбаненко

Начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко запевнив, що у конфлікті нардепа від УДАРу Ярослава Гірнки та працівника ДАІ правда на боці правоохоронця.

Про Зюбаненко повідомив на своїй сторінці у facebook.

Наразі міліція проводить службове розслідування щодо інциденту з порушенням правил дорожнього руху водієм автомобіля, у якому їхав народний депутат Ярослав Гінка.

"Вивчив ситуацію особисто, можу запевнити, що правда на боці правоохоронця. Сьогодні стикаємося з проблемами, коли політики, бізнесмени чи інші владні особи у подібних ситуаціях нехтують загальноприйнятими правилами, зловживають своїм становищем. Впевнений, що якби вчасно не нагодилася небайдужа журналістка (за що їй велика вдячність), інцидент отримав би зовсім інше забарвлення, що, на жаль, сьогодні дуже часто відбувається", – написав у соцмережі Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, 17 листопада, у центрі Львові народний депутат від УДАРУ Ярослав Гінка влаштував розбірки з працівником ДАІ, який насмілився вказати на те, що авто депутата припарковано у невідповідному місті.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.