Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

лима перу

Понеділок, 18 листопада 2013, 18:29

Головне за понеділок, 18 листопада

лима перу

Головна подія: комсомолка, а нині нардеп Ірина Фаріон очолювала науковий гурток загального мовознавства та марксистсько-ленінської етики.

Вона також проводила бесіди з іноземними громадянами з метою кращого вивчення ними російської мови. Про це йдеться в характеристиці-рекомендації комсомольської організації університету за підписом Степана Кубіва (сьогодні- нардеп, член фракції «Батьківщина»).
Політика
Верховна Рада України
Народний депутат, член фракції УДАР Ярослав Гінка у Львові влаштував скандал з ДАІшником через неправильно припарковане авто. За цим фактом триває службова перевірка.
Економіка
Макропоказники
Індекс промислової продукції у січні–жовтні 2013р. порівняно з відповідним періодом 2012р. становив 94,8%
ВВП за ІII квартал 2013р. порівняно з відповідним кварталом 2012р. ( у постійних цінах 2007р.) становив 98,5%
Транспорт
На новорічні та різдвяні свята "Укрзалізниця" призначила 13 додаткових потягів (в загальній складності - 166 рейсів). З них на 5 складів вже відкрито попередній продаж квитків.
Фінанси
Нацбанк продовжив до 17 травня 2014 строк обов'язкового продажу юрособами та фізособами-підприємцями, які є резидентами України, 50% валютної виручки, в тому числі від продажу товарів за зовнішньоекономічними договорами.
ЗМІ
Виконувачем обов'язків головного редактора журналу "Корреспондент" із 18 листопада призначено Андрія Овчаренка, що до останнього часу керував редакцією газети "Аргументы и Факты в Украине".
Львів
Політика
Львівська ОДА
Голова Львівської ОДА Олег Сало розпорядився створити відділ інвестиційної діяльності в структурі департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості.
Економіка
Транспорт
Укрзалізниця призначить два додаткові поїзди Інтерсіті + (Hyundai) сполученням Київ-Львів з 25 грудня по 11 січня - на новорічні свята.
Компанії
За 9 місяців поточного року чистий прибуток "Концерну Хлібпром" скоротився до 580,4 млн. грн, що на 8% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.