Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львів без світла

daily.lviv.ua

Вівторок, 19 листопада 2013, 12:27

З вини "Онуру" мешканці центру Львова вже три дні без світла

львів без світла

Протягом 15-17 листопада працівники компанії "Онур" під час ремонту доріг у Львові пошкодили чотири кабельні лінії електропередачі.

Внаслідок чого мешканці вулиць вул. Замарстинівської, Богдана Хмельницького, а також будівля театру ім. Марії Заньковецької перебувають без світла.

Тільки за три дні, 15-17 листопада, підрядною організацією львівського комунального підприємства "Львівавтодор" – компанією "Онур" пошкоджено чотири кабельні лінії електропередачі.

Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ "Львівобленерго".

"В результаті без послуг електропостачання залишались наші споживачі – мешканці по вул. Замарстинівській,3; Богдана Хмельницького, 33,35; а також до них долучився театр імені Марії Заньковецько", – сказано у повідомленні. 

Раніше повідомлялось, що цьогоріч під час реконструкції доріг Львова турецьким "Онуром" було пошкоджено 16 кабельних ліній електропередачі, в результаті без послуг електропостачання залишались частина споживачів у Львові. Сума збитків становить 126,4 тисяч гривень.

За період 2010-2013 років пошкоджено 83 кабельні лінії електропередачі під час реконструкції доріг Львова.

Матеріальні збитки склали понад 300 тис. грн, які можна було б скерувати на підвищення надійності роботи електрообладнання.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.