Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

shooting-ua.com

Середа, 20 листопада 2013, 13:08

У Львові стартував фінал Кубка України з кульової стрільби

Вчора, 19 листопада, у Львові у стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України розпочався фінал Кубка України з кульової стрільби.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Окрім збірних команд 14 областей України, АР Крим та міста Києва, до Львова на ці змагання прибула також і збірна команда Казахстану.

Під час урочистої церемонії відкриття цих змагань, які на львівському стрільбищі є останніми стартами національного рівня сезону 2013 року, посвідчення Заслуженого майстра спорту з кульової стрільби отримав титулований львів’янин Роман Бондарук (тренери В. Серединський і Р. Бондарук (страший)), а молодий перспективний львівський спортсмен Андрій Кузів (тренери Р. Коневич та В. Оліярник) – посвідчення «Майстер спорту України» з кульової стрільби.

Оплески від учасників змагань отримали також учасники Театру спорту Львівського державного університету фізичної культури - акробати Катерина Коцур, Юлія Леськів, Ганна Муляр й танцюристка Катерина Комар за яскраву показову спортивно-танцювальну програму (тренери Аліна та Михайло Сениці).

Змагання триватимуть до 27 листопада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.