Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

валенсія

fresher.ru

Середа, 20 листопада 2013, 18:59

Головне за середу, 20 листопада

валенсія

Головна подія:голова ВО «Свобода», нардеп Олег Тягнибок не знав про те, що нардеп Ірина Фаріон була членом КПРС, але не вбачає в цьому жодної проблеми.

Політика
Судова влада
Львівський окружний адміністративний суд на вимогу прокуратури скасував ухвалу Львівської міськради «Про нарахування та сплату орендної плати за землю і земельного податку до міського бюджету м. Львова у 2013 році».
Правоохоронні органи
Львівські правоохоронці ведуть пошуки зниклого родича кримінального авторитета Вови Морди, на останнього в серпні минулого року в центрі міста було скоєно замах.
Львівська ОДА
Влада Львівщини звинуватила ПАТ «ДТЕК «Західенерго» ВП «Добротвірська ТЕС»  у зволіканні із підписанням Угоди щодо виконання Програми скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємств-забруднювачів Львівської області на 2009-2017рр.
Економіка
Макропоказники
Індекс будівельної продукції у Львівській області у січні-жовтні 2013 року  по відношенню до аналогічного періоду 2012 року склав 87,4%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.