Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Четвер, 21 листопада 2013, 17:20

Міськрада вже визначила шлях реалізації трьох інвестиційних проектів

Сьогодні під час пленарного засідання була прийнята ухвала про реалізацію інвестиційних проектів. Відтак, документ визначає способи реалізації трьох проектів, які будуть втілювати у місті Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На попередньому пленарному засіданні було прийнято рішення про затвердження переліку об’єктів інвестування. Сьогодні ми пропонуємо шлях реалізації трьох з чотирьох запропонованих у попередньому рішенні об’єктів. В першу чергу, ми пропонуємо здійснити реалізацію інвестиційних проектів такими способами: об’єднати будівництво навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад першого ступеня» в мікрорайоні Сихів-18 та будівництво Меморіального музейного комплексу тоталітарних режимів, оголосити інвестиційний конкурс на укладення інвестиційного договору, а на наступне пленарне засідання винести відповідний затверджений інвестиційний проект.

Питання будівництва багатопрофільного медичного закладу реалізувати способом продажу права оренди земельної ділянки на вул. Миколайчика, 9 на земельних торгах. Також ухвалою передбачено включити до переліку земельних ділянок, призначених для продажу права оренди на земельних торгах і затвердити робочу групу», – керівник юридичного управління повідомила  Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, 24 жовтня Львівська міськрада погодила інвестування в два львівські музеї, дитсадок та лікарні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.