Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

місто

https://plus.google.com/u/1/communities/105636351696833883213

Четвер, 21 листопада 2013, 18:24

Головне за четвер, 21 листопада

місто

Головна подія:Кабінет Міністрів України розпорядився припинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами-членами.

Київ призупиняє підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС, доки не буде знайдено вихід із ситуації, коли падіння промислового виробництва та відносини з країнами СНД компенсуватимуться за рахунок європейського ринку, заявив віце-прем'єр України Юрій Бойко.
Політика
Кабмін
Весь перший тиждень січня 2014 року буде не робочим - рішення про перенесення робочих днів схвалив Кабінет міністрів. 
ВРУ
Верховна Рада України не підтримала жоден із 6 внесених до порядку денного законопроектів, спрямованих на лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко за кордоном.
Верховна Рада ухвалила один з євроінтеграційних законів - про внесення змін до законодавства з виборів народних депутатів.
Народний депутат, член ВО «Свобода» Ірина Фаріон визнала своє членство в КПРС, а Львівський міськом КПУ готує постанову про виключення народного депутата Ірини Фаріон з лав партії.
Львів
Правоохоронні органи
Прокуратурою міста Львова внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом зловживання службовим становищем посадових осіб двох приватних підприємств при зведенні  багатоквартирного житлового будинку на вул. Личаківській, 33 у Львові, в охоронній зоні ЮНЕСКО.
Львівська міськрада
Фракція Свобода, НРУ, УДАР та Батьківщина звернулися до прокуратири області через незаконні дії міського голови Андрія Садового.

Економіка

Макропоказники
Львівщина на 12 місці по індексах будівельної продукції за регіонами
Львівщина займає 6 місце по цінах на реалізацію сільськогосподарської продукції за регіонами у січні-жовтні 2013 року.
На Львівщині вперше за 2013 рік впали обсяги виробництвва сільськогосподарської продукції


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.