Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

poltava.pl.ua

П'ятниця, 22 листопада 2013, 12:39

Перевізники Львівщини відмовляються везти людей на Народне Віче у Києві «За європейську Україну!», – Батьківщина

Віче відбудеться 24 листопада в Києві, але перевізники відмовляються везти людей до столиці на це зібрання.

Про це Варіантам аовідомила прес-служба ВО "Батьківщина".

Заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Бас повідомив, що станом на вчора 15 перевізників відмовилися везти людей з Львівської області для участі у Народному Віче.

«Всі перевізники почувши ціль поїздки – Євромайдан, Київ, починають розповідати про те, що всі автобуси у них зайняті і взагалі їм наполегливо рекомендували не зв’язуватися із тими замовниками, хто у неділю їде до Києва. Журналісти «5-го» каналу, які звернулися вчора за коментарем щодо того, чи є перешкоди для людей добратися до столиці, самі пробували домовитися із перевізниками і пересвідчилися, що це практично неможливо», – зазначив Олег Бас.

«Всі ці сценарії ми вже проходили багато разів у попередні роки. На жаль, це стало правилом, а не винятком, переконаний, що людей ніхто нічого не зупинить, бо зараз вирішується майбутнє кожного. Людям нічого не завадить приїхати до Києва, рухатися вперед, в Європу!», – наголосив голова Львівської «Батьківщини» Роман Ілик.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.