Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівська філармонія

П'ятниця, 22 листопада 2013, 16:07

Пам’ятний вечір до 80-х роковин Голодомору відбудеться у Львові

У суботу, 23 листопада у Львівській філармонії відбудеться вшанування пам'яті жертв Голодомору.

Про це повідомляє прес-служба філармонії. 
 
У програмі вечора – Реківєм відомого  італійського композитора Джузеппе Верді.
 
Цей твір став одним з найвизначніших зразків жанру реквієму за всю історію музики, і один з найскладніших до виконання, адже дуже насичений. 
 
У пам’ятному вечорі візьмуть участь солісти Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької заслужена артистка України  Світлана Мамчур та Тетяна Вахновська, соліст Астраханського державного театру опери і балету – Роман Корен, соліст Королівського оперного театру  Данії Пер-Андерс Гедлюнд, а також хорові колективи: Галицький академічний камерний хор, Камерний хор «Глорія».
 
Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії виступить під диригуванням Іллі  Ступеля. Концерт розпочнеться о 18.00
 
Нагадаємо, цієї суботи в Україні вшановують пам’ять загиблих українців під час Голодомору. Окрім цієї програми, у Львові відбудеться акція «Запали свічку».
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.