Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

уряд азарова

klichko.org

Вівторок, 26 листопада 2013, 08:35

Мери міст Львівщини вимагають відставки уряду Азарова

уряд азарова

Мери міст Львівщини вимагають від Президента підписання Угоди про асоціацію з ЄС, а від Верховної Ради України – відправити у відставку Кабінет Міністрів.

Про це йдеться у заяві, ухваленій 25 листопада на засіданні Дорадчої ради Львівського регіонального відділення Асоціації міст України, - повідомляє прес-служба Львівської облради.

Львівське регіональне відділення Асоціації міст України ввжає незаконним рішення Кабміну про призупинення процесу підготовки до підписання угоди про асоціацію, а тому вимагає:

"- від Президента України – підписати Угоду про асоціацію з ЄС, для чого вжити усіх наданих повноважень щодо відновлення виконавчими органами влади процесу підготовки до євроінтеграції ;

- від Верховної Ради України – відправити у відставку Кабінет Міністрів України .

Львівське регіональне відділення Асоціації міст України закликає :

- Усі місцеві ради – провести власні засідання та висловити підтримку євроінтеграційного курсу держави ;

Усіх українських громадян – до активної громадської позиції та загальної мобілізації для захисту національного курсу на євроінтеграцію», – йдеться у заяві, ухваленій на засіданні Дорадчої ради Львівського регіонального відділення Асоціації міст України", - сказано у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.