Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євромайдан

rus.ruvr.ru

Вівторок, 26 листопада 2013, 12:20

Біля Львівської облради протестуватимуть депутати місцевих рад і сільські голови Львівщини

євромайдан

Сьогодні, 26 листопада, о 15.00 біля Львівської обласної ради зберуться депутати усіх районних, міських рад Львівщини, а також сільські голови, аби висловити свій протест проти відмови влади від підписання Угоди про асоціацію та з вимогою відставки уряду.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

О 15.00 у сесійній залі відбуватиметься засідання сесії Львівської обласної ради, на якій депутати ухвалюватимуть рішення стосовно зриву євроінтеграційного процесу в державі. Водночас обласних депутатів підтримають місцеві ради Львівщини, у яких впродовж минулих днів відбувалися позачергові сесії з цього питання.

За словами голови Львівської обласної організації ВО «Свобода», народного депутата України Ірини Сех, упродовж 22-26 листопада з ініціативи фракцій опозиційних політичних партій відбулися сесії районних та міських рад. «Деякі ради ухвалювали рішення на підтримку євроінтеграції та за відставку уряду в сесійних залах, деякі – на майданах за підтримки громад. Ще сьогодні відбувається чимало сесій, після яких депутати вирушають до Львова», - зазначила Ірина Сех.

Нагадаємо, що 22-25 листопада відбулися позачергові сесії Золочівської міської ради, Червоноградської міської ради, Городоцької районної ради, Кам’янка-Бузької районної ради, Самбірської міської ради, Сокальської міської та районної рад, Старосамбірської районної ради, Стрийської міської ради, Яворівської районної ради, Трускавецької міської ради, Дрогобицької міської ради, Новороздільської міської ради.

26 листопада відбуваються сесії Бродівської, Буської, Дрогобицької Радехівської, Пустомитівської, Жидачівської, Жовківської, Миколаївської, Золочівської, Мостиської, Перемишлянської, Стрийської, Самбірської, Турківської районних рад, а також Бориславської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.