Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євросоюз-україна

reuniting-europe.blogactiv.eu

Вівторок, 26 листопада 2013, 13:02

Угоду про асоціацію ще можуть підписати, – комітет Сейму Польщі

євросоюз-україна

Польські політики вважають, що Україна ще може підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Про це повідомляє Польське радіо.

"Ми закликаємо лідерів Європейського Союзу, а також уряд країн-членів використати час, що залишився до саміту східного партнерства у Вільнюсі, і вдатися до дипломатичних дій для підписання угоди про асоціацію", - пише президія комісії Сейму.

Спеціальну заяву 25 листопада підписали всі члени президії комісії іноземних справ Сейму на чолі з головою комісії Ґжеґожом Схетиною.

"Ми хочемо запевнити, що Польща залишається палким прихильником збереження європейського пропозиції для України. Ми докладемо всіх необхідних зусиль для того, щоб двері не зачинилися перед Україною", - йдеться в заяві.

Польські політики також закликали українську владу "не піддаватися зовнішнім вибрикам і терміново повернутися з переговорів щодо угоди про асоціацію".

"Масові протести на українських вулицях - це сигнал, що українці хочуть далі йти по стежці, що веде в Європу. Ми не можемо не виправдати їхніх сподівань і очікувань", - йдеться в документі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.