Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

nikvesti.com

Вівторок, 26 листопада 2013, 17:53

Досі до прокуратури на дії міліції не надходило жодної заяви, – Рудяк

міліція

До львівської обласної прокуратури не надходило жодних скарг стосовно дій працівників міліції під час мітингів.

Про це сьогодні, 26 листопада, на прес-конференції повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області Олександр Рудяк.

«Як і на попередні заходи, котрі в нас були масовими, на протязі мого перебування на посаді, всі без виключення дії міліції є регламентованими в рамках правового поля та чинного законодавства. До цих пір до прокуратури області на дії міліції та представників міліції не надійшло жодної заяви», - наголосив Олександр Рудяк.

Рудяк також додав, що якщо в когось виникнуть скарги на дії міліціонерів, щоб ці особи зверталися до прокуратури.

"Якщо в когось є претензії стосовно вирішення тих чи інших питань міліції, то будь ласка. Є контролююча структура. Є прокуратура області, котра розгляне абсолютно всі звернення відповідно до чинного законодавства. Я хотів наголосити на тому, що перш за все в державі Україна повинен панувати закон. Інших варіантів бути не може. Якщо мирна акція протесту - як вона заявлена в міліції, то їй не перешкоджають", зазначив Рудяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.