Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Вівторок, 26 листопада 2013, 17:52

Після підписання Угоди у Вільнюсі Львівська облрада повинна саморозпуститись, - заява ЛОО Партії регіонів

львівська облрада

Львівська обласна організація Партія Регіонів оприлюднила звернення, у якому заявляє про те, що Львівська обласна рада повинна саморозпуститися після підписання Угоди про асоціацію.  

Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії Регіонів.

Подаємо текст заяви повністю:

Сьогодні Львівська обласна рада прийняла звернення, яке є верхом цинізму і лицемірства львівських політиків. 

Не заявами, а своїми практичними кроками Львівська обласна рада перетворила потужну за своїм науковим, інтелектуальним потенціалом область на задвірки не тільки Європи, але й України. Заявляючи про свою прихильність європейським цінностям, прикордонна з Євросоюзом область пасе задніх з притоку інвестицій.

Основною причиною цього є непомірна корумпованість місцевої влади. Корупційні скандали, до яких дотичні ті, хто з допомогою Євросоюзу збирається побороти корупцію в Україні, добре відомі не тільки в сусідній Польщі.

Правда полягає в тому, що сьогодні наша місцева корупція перемагає Євросоюз. Відлякує іноземних інвесторів не тільки корупція, але й політичний екстремізм, яким також добре відома в Європі Львівська обласна рада.

Не дивно, що повні політичні банкрути шукають винних у Києві. Абсолютно переконані, що мине не багато часу, і вони шукатимуть винних вже у з Брюсселі. Ці люди не вміють будувати і заробляти, а тільки «вибивати» і розкрадати.

Партія регіонів разом з Президентом Віктором Януковичем за Асоціацію з Європейським Союзом. Тут не повинно бути жодних сумнівів. Бо навіть ті олігархи, яких приписують до Партії регіонів, зорієнтовані на Європу, а не на Росію.

Але коли молодий чоловік, ровесник незалежної України з трибуни обласної ради заявляє: «Ми не хочемо в Росію, бо ми там вже були», - це не його слова. Тому що в Радянськім Союзі він не жив. А от ті, хто йому написав ці слова, там жили, вступали в КПРС і славили її.

Молодь, якою так намагаються опікуватись і допомагати якій так хочуть ці лжепатріоти, мусить зрозуміти, що з ними їм не по дорозі. Як це не прикро, проте дипломи колись престижних львівських вишів стали малопривабливі навіть в африканських країнах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.