Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://portal.lviv.ua

Понеділок, 28 травня 2012, 09:49

У Львові бельгійська компанія проводитиме аерозйомки із 1 червня по 5 липня

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив проведення польотів вертольотами Єврокоптер AS355F1 G-XLLL/G-OHMS/G-BPRL бельгійської компанії «Хелі і Ко» у період з 1 червня до 5 липня над Львовом з метою проведення аерозйомки у приймаючому місті Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відзнятий матеріал використовуватиметься під час телетрансляції матчів Євро-2012.

Польоти дозволені тільки за умови дотримання встановленого маршруту польоту, відповідної висоти, передбачених необхідних запобіжних заходів, технічної справності вертольотів та інших вимог інструкцій і правил польотів у повітряному просторі України, а також за наявності необхідного дозволу (сертифіката, ліцензії) на проведення діяльності з використанням повітряного простору в організації, що проводить польоти, та отримання дозволів на проведення польотів від інших відповідних державних органів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.