Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 27 листопада 2013, 17:00

Відкриття нового пункту пропуску «Грушів» засвідчує курс на інтеграцію в європейську спільноту, – Микола Романюк

Сьогодні, 27 листопада, голова Яворівської райдержадміністрації Микола Романюк проінспектував стан облаштування придорожньої смуги новозбудованої під’їзної дороги до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Грушів».

Про це повідомив кореспондент «Варіантів» у Яворівському районі. 

«Європейський вибір для України є безумовним. Про це сьогодні говорить Президент України, це розуміють в Парламенті і Уряді. Я впевнений, що Україна продовжуватиме курс на євроінтеграцію, а відкриття нового міжнародного автомобільного пункту пропуску через державний кордон України не лише позитивно сприятиме розвиткові транскордонного співробітництва, а й розвитку прикордонних територій», - вважає Микола Романюк.

Він зазначив, що Президент України підтримує євроінтеграційні прагнення учасників Євромайданів у країні, але виступає проти їх політизації.

Голова Яворівської райдержадміністрації висловив впевненість, що Україна зможе завершити всі необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС перетворення в економіці, політичній і соціальній сферах.

Разом з тим, на його думку, зовнішня політика України повинна визначатися економічними та національними інтересами.

Нагадаємо, на відкритті пункту пропуску Будомєж-Грушів мають бути присутніми польський та український президент. Попередня дата відкриття - наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.