Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Понеділок, 28 травня 2012, 10:32

У Львові 7 червня відбудеться аукціон творів мистецтва

У Львові 7 червня у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться аукціон творів мистецтва.

На аукціоні будуть представлені твори відомих українських митців, котрі є відомі не лише у Львові, в Україні, а й закордоном. Свої твори представлять Борис Буряк, Петро Сипняк, Михайло Демць, Василь Ярич, Ярослав Юзьків, Орест Скоп, Сергій Разніченко, Андрій Винничок, Валерій Шаленко, Дмитро Парута, Володимир Сколоздра, Роман Опалинський, Петро Гарпаш, Ігор Копчик, Сергій Міхновський. Організатором аукціону є Василь Ярич.

Кошти зібрані на аукціоні будуть використані для увіковічення пам’яті видатного сина українського народу Михайла Гаврилка.

У місті Болехові спорудять пам’ятник Михайлові Гаврилику. Це буде бронзова скульптура роботи Василя Ярича, архітектор - Орест Скоп, яку встановлена на площі біля пам’ятника письменниці Наталії Кобринської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.