Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Поліковський

Четвер, 28 листопада 2013, 18:23

Після Євромайдану повинні з’явитись нові політичні лідери – Маркіян Іващишин

Учасник Студентської революції на граніті, засновник та директор МО Дзиґа Маркіян Іващишин прокоментував, що він думає з приводу активістів Євромайдану.

«Все дуже добре, як на мене. Студенти молодці і серед цих активістів мусять знайтися нові політичні лідери. Інакше не може бути, нам потрібні нові політики» – зазначив громадський активіст.

Маркіян Іващишин також розповів, що зараз перебуває у Києві разом з друзями, також учасниками Революції на граніті і допомагає студентським активістам, але переважно матеріально та фінансово.

Львівські організатори Євромайдану оголосили про страйк без політики, згодом до такого рішення дійшли й організатори акцій протесту в інших містах.

Нагадаємо, в Україні з 21 листопада тривають масові акції протесту, на підтримку підписання Угоди про асоціацію з ЄС, щодня відбуваються мітинги у великих містах країни. Учасники Євромайдану також вимагають відставки урду Азарова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.