Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

lenta-ua.net

П'ятниця, 29 листопада 2013, 08:52

Європейські стандарти життя починаються з кожного з нас, – Гориславський

Голова фракції Партії регіонів у Дрогобицькій міській раді Сергій Гориславський виступив із заявою під час позачергової сесії Дрогобицької міської ради, яка відбулася 28 листопада.

Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Голова фракції Партії регіонів заявив, зокрема, що для Партії регіонів проєвропейський курс є незмінним. Водночас, С. Гориславський наголосив на тому, що європейські стандарти життя починаються з кожного з нас: нашого бажання працювати, здобувати освіту, ставати сильнішими, адже Європа не любить слабких.

Подаємо текст заяви фракції Партії регіонів у Дрогобицькій міській раді повністю:

«Європейський Союз – це той шлях, яким має рухатися Україна. Я переконаний, що Україна стане рівноправним партнером Євросоюзу.
Дрогобицька міська організація Партії регіонів підтримує дрогобичан, зокрема, молодь, яка відстоює свою позицію без політичних гасел в праві на європейський вибір. Свідченням цього є Євромайдани, які проходять у Києві, Львові, Дрогобичі, загалом по Україні.

Віримо, що після підписання Угоди по Асоціацію з Євросоюзом, дрогобичани в черговий раз не розчаруються, як це було у 2004 році, коли слова розходилися з справами, оскільки в цьому питанні є ще й економічна складова, яка відіграє чи не найважливішу роль в країні.

Нам треба усвідомити, що європейські стандарти життя починаються з кожного з нас: бажання працювати, здобувати освіту, ставати сильнішими, бо Європа не любить слабких.

Рушійною силою і нашим майбутнім є молоді люди, які повинні усвідомити свою відповідальність у розбудові європейської держави.
ЄС – це однозначний вибір країни!».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.