Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євромайдан

П'ятниця, 29 листопада 2013, 16:05

Львівські студенти дозріли до допомоги батьків і політиків

Євромайдан

Координаційна рада Львівського студентського євромайдану звернулася із закликом до політиків і батьків взяти участь у протесті і перетворити його зі студентського у народний.

Про це йдеться у заяві оргкомітету Львівського євромайдану, опублікованому у соцмережах.

«Після відмови Януковича підписати угоду про асоціацію у Вільнюсі наша студентська революція повинна перерости в революцію народну. Щоб досягти мети, ми повинні переходити до радикальніших дій. Тому координаційна рада вирішила запросити сюди, на #Євромайдан, представників опозиційних політичних сил, людей старшого покоління», - йдеться у зверненні.

Студенти нагадують, що вони стоять на майдані не заради танців і музики, а щоб змінити владу і досягти вступу України до ЄС.

«Це не шоу, це – майдан», – пишуть вони.  

У штабі Євромайдану у Львові створено жорстку вертикаль, діяльність наметового містечка та охорони буде суворо контрольована, - стверджують студенти.

Організатори київського Євромайдану повинні оголосити своє рішення о 19.00.  "Ми будемо координувати наші дії з Києвом та іншими Євромайданами України", - обіцяють львівські студенти.

Кульмінаційним днем для львівського майдану стане неділя, - заплануваои вони собі.

Нагадаємо, сьогодні у Львові та області студенти організували живий ланцюг в підтримку євроінтеграції. 

Сьогодні остаточно було підтверджено інфомрацію про те, що Україна не підписала угоду про асоціацію з ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.