Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

mo-re.org

Понеділок, 28 травня 2012, 11:47

Кількість екскурсоводів у Львові збільшиться

Із жовтня 2011 до квітня 2012 року підготували 50 нових екскурсоводів та 22 гідів-перекладачів (німецької, англійської, польської та французької мов), 14 екскурсоводів, гідів-перекладачів іспанської мови. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.



Також всередині червня близько тридцяти осіб отримають дипломи екскурсоводів у краєзнавчому центрі «Паломник» при Регіональному Доброчинному фонді Святого Володимира та 12 осіб на курсах при Західноукраїнській регіональній асоціації інноваційних фірм «Львівтехнополіс».

Загалом, на курсах екскурсоводів цього року підготовлено понад 150 нових екскурсоводів та гідів-перекладачів. Тепер на випускників ще чекає іспит у Акредитаційній комісії з питань видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу ЛОДА. Після отримання такого дозволу, фахівці звертаються в управління туризму ЛМР, де можуть отримати бейдж фахівці туристичного супроводу львівського зразка.

«Таким чином, понад 400 фахівців туристичного супроводу, зараз зареєстровані в управлінні туризму ЛМР. Очікується, що найближчим часом до реєстру долучиться ще принаймні сотня кваліфікованих екскурсоводів та гідів-перекладачів. Всі фахівці готові приступити до роботи під час Євро-2012», - повідомила начальник управління туризму Львівська міська рада Галина Гриник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.