Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мощі

grim.in.ua

Понеділок, 2 грудня 2013, 09:31

До Львова привезли ікону та мощі великомученика Георгія Побідоносця

мощі

З 1 до 3 грудня у Свято-Георгіївському храмі УПЦ (МП) у Львові перебуватимуть мощі (правиця) великомученика Георгія Побідоносця та стародавня Ікона Георгія Побідоносця.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

До України вони прибули з благословення Святішого Патріарха Константинополя і Нового Риму Варфоломія І і Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з монастиря Ксенофонт Святої Гори Афон.

Зустріч правиці великомученика Георгія Побідоносця у Львові відбулася на Високому Замку за присутності губернатора Олега Сала та мера міста Андрія Садового. Молебень очолив Керуючий Львівською єпархією Преосвященний єпископ Філарет у співслужінні духовенства Львівської єпархії.

Потім пройшла хресна хода до Свято-Георгіївського кафедрального храму міста Львова, де віруючі мали можливість доторкнутися до святині. У храмі відбулося вечірнє Богослужіння великомученику Георгію та акафіст з молебнем великомученику Георгію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.