Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікар

dzvin.org

Понеділок, 2 грудня 2013, 13:39

У Києві за меддопомогою звернулися 25 учасників Євромайдану

лікар

Станом на 06:00 2 грудня (з початку доби) до лікарів бригад невідкладної медичної допомоги звернулися 25 травмованих людей, 22 з них - госпіталізовані.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я КМДА.

Нагадаємо, що за минулу добу (1 грудня) за станом на 24:00 до лікарів бригад невідкладної медичної допомоги звернулись 165 травмованих учасників акцій протесту, які проходять в центрі столиці. З них госпіталізовано 109 осіб.

Водночас, як повідомляє прес-служба МВС, всього на даний момент по медичну допомогу вже звернулося майже 140 працівників органів внутрішніх справ. Із них п’ять людей у тяжкому стані.

В переважної більшості з них лікарі діагностували ушкодження кінцівок різного ступеню тяжкості (забиття, вивихи, переломи). Крім того, у частини правоохоронців діагностовано травму голови, у тому числі – закриту черепно-мозкову травму. Кілька працівників органів внутрішніх справ дістали отруєння невідомою газоподібною речовиною.

Натомість за  даними Департаменту охорони здоров'я столичної адміністрації 165 маніфестантів звернулися за медичною допомогою і 109 були госпіталізовані в результаті розгону в Києві антиурядових виступів спецпідрозділом "Беркут". - преедає Евроньюз. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.