Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львів герб

wikimedia.org

Вівторок, 3 грудня 2013, 12:57

Герб Львова виготовлять з воску, мила, бісеру та глини

львів герб

На ярмарку ручної роботи "Lvivhandmade New Year" майстри з різних регіонів виготовлять герб Львова з частин, які виконані у різних техніках рукоділля з воску, мила, бісеру, глини та інших матеріалів.

Про це повідомили організатори ярмарку, який відбудеться 14-15 грудня у Львові.

Майстри з різних куточків України власними руками готують подарунок місту – картину-герб у 9-ти різних техніках рукоділля: миловаріння, свічкарство, вітраж, скрапбукінг, полімерная глина, декупаж з ювелірною смолою, вишивка бісером та інше, - сказано у повідомленні.

На ярмарку будуть представники  Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців, Рівного, Одеси та інших міст України. Вони презентуватимуть свої унікальні вироби, а також даватимуть різноманітні майстер-класи.

Кожен зможе купити та виготовити мило, натуральну косметика, прикраси з  глини та бісеру, ляльки та іграшки ручної роботи.

Також на ярмарку відбуватимуться майстер-класи діток з інтернату, які відвідують різноманітні творчі заняття. Дітки вчитимуть усіх бажаючих виготовляти святкового ангелика, топіарій-ялинку, ялинкові прикраси з фетру і декор ялинкових прикрас з соленого тіста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.