Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

ye.ua

Понеділок, 28 травня 2012, 13:41

Янукович каже, що Україна зробила все, щоб гідно підготуватися до Євро-2012

Україна доклала всіх зусиль, щоб на високому рівні прийняти фінальну частину Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час урочистого відкриття термінального комплексу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«Ми зробили все, щоб не підвести всіх, хто приймав ці рішення - перш за все, УЄФА і тих, хто підтримував увесь час ідею проведення цього свята футболу в Україні та Польщі», - сказав Віктор Янукович.

Глава держави додав, що об’єкти, які споруджувалися в рамках підготовки до Євро-2012, слугуватимуть Україні в майбутньому. «Ми добре розуміємо, що така робота об’єднує всю державу… Ми також добре розуміємо, що це інвестиція нашого покоління майбутнім поколінням», - сказав він.

«Євро-2012 - це той проект, який створює мотивації для того, щоб Україна змогла показати свої можливості», - підкреслив Президент.

Нагадаємо, до Євро-2012 залишилось 11 днів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.