Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

дзига

Середа, 4 грудня 2013, 10:12

Вхід на Jazz Bez буде вільним, а музиканти передадуть свої гонорари на потреби Євромайдану

Організатори фестивалю Jazz Bez повідомили про солідарність з учасниками Євромайдану та скасовують платний вхід на всі концерти.

Також під час концертів фестивалю будь-хто зможе пожертвувати кошти на Євромайдан.

Про це повідомила прес-служба МО Дзиґа.

У першу чергу вільні місця надаватимуться студентам. Студенти можуть приходити за півгодини до початку концертів та  отримати квитки від волонтерів.

Більшість музикантів, незважаючи на ситуацію в країні, вирішили приїхати на фестиваль виступити, а свої гонорари передати на потреби Євромайдану.

Під час виступів буде проведено збір коштів для потреб «Євромайдану». Кошти будуть передані студентам.

«Для середовища фестивалю принциповим є відстоювання громадянських свобод.  Найважливішим для цього є поява нового покоління: освіченого, самодостатнього і відповідального. Власне, для нього ми щороку і робимо наш фестиваль»,  –  йдеться у повідомленні організаторів ДжазБезу.

Нагадаємо, сьогодні у Львові розпочинається тринадцятий Jazz Bez, акції фестивалю також відбудуться і в інших містах. Зокрема, вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.