Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Понеділок, 28 травня 2012, 14:29

«Онур» дискримінує українських працівників, - колишній асфальтоукладач

Колишній асфальтоукладач в ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» Ігор Глушко каже, що турецька фірма дискримінує українських працівників. Зокрема, він з важкою травмою ходив на роботу та не отримував належного харчування, а після того, як пішов на лікарняне - його звільнили, - про це він повідомив сьогодні, 28 травня, під час прес-конференції.

«Під час роботи я травмувався, але мене не відпустили до лікаря, тому я сам промив рану. Але вона з часом не загоювалась, а навпаки, пішло загноювання. Коли я звернувся в медпункт, мене відразу направили в лікарню. Потім прооперували. Я місяць пробув на лікарняному, на якому і по сьогоднішній день, і потім дізнався про своє звільнення», - зазначив Ігор Глушко.

Також він скаржиться і на якість харчування. «Я робив трасу Львів - Рава- Руська, тому обід нам привозили. Так, п’ять днів поспіль могли давати зупу і несолений відварений рис», - розповів Ігор Глушко.

Також, за словами колишнього працівника «Онуру», йому заборгували заробітню плату. «Нам тільки зачитували хто скільки заробив, але не платили, пояснюючи це тим, що «Онуру» і самому держава винна гроші. Ми розуміли і чекали, та потім дізнались, що зарплата турецьких працівників сягає 2 тис. дол., тоді як нам обіцяли 4-4,4 тис. грн.», - скаржиться Ігор Глушко.

Наразі чоловік подав позов до суду на «Онур», та представники фірми не з’являються на засідання.

За словами його правохазисника Любові Качмар, «Онур» своєю чергою подав позов на Ігоря Глушко, бо той шкодить репутації фірми своїми висловлюваннями.

Також Любов Качмар зазначила, що їй погрожували, якщо вона вестиме справу далі.

«21 травня, коли поверталась додому, до мене підійшли двоє незнайомих мені чоловіків, та сказали, щоб я змусила Ігор Глушка забрати позов із суду, і припинити критично висловлюватись про «Онур», - каже правозахисник.

Почути думку «Онуру» не вдалось, оскільки запрошені представники не прийшли на прес-конференцію. Вони прислали письмове повідомлення про те, що не можуть прийти, оскільки тема конференції стосується Ігоря Глушка, а його справа зараз перебуває на розгляді в суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.