Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

http://luchesk.com.ua

Понеділок, 28 травня 2012, 14:51

Українці у червні матимуть зайві вихідні

У червні співробітників підприємств і організацій, де встановлено п'ятиденний робочий тиждень, очікують два додаткових вихідних.

У містах, які приймають Євро-2012, місцева влада рекомендує працедавцям влаштувати вихідні ще й у дні проведення матчів.

Так, у неділю, 3 червня, через п'ятдесят днів після Великодня, відзначається одне з найбільших православних свят - День святої Трійці. Святкування припадає на неділю, отже наступний за Трійцею понеділок, тобто 4 червня, також буде вихідним.

Україна відзначає 28 червня День Конституції. Цьогоріч святкування припадає на четвер, тому Кабмін рекомендує керівникам підприємств і організацій 29 червня також зробити вихідним.

Таким чином, завдяки Дню Конституції українці зможуть відпочити чотири дні поспіль. Однак відпрацювати 29 червня доведеться в суботу, 7 липня.

Нагадаємо, Львівська міська рада також рекомендувала оголосити вихідним 13 червня, день проведення матчу у Львові, щоб уболівальники змогли подивитися футбольний матч Євро-2012.

Крім того, Київська міська рада також рекомендувала оголосити вихідними дні проведення матчів Євро-2012 у столиці - 11, 15 і 19 червня (припадають на робочі дні).

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.