Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

місія кокса-кваснєвського

unian.ua

Четвер, 5 грудня 2013, 16:09

Місія Кокса-Квасьнєвського в Україні продовжена

місія кокса-кваснєвського

Місію Алєксандера Кваснєвського і Пата Кокса в Україні продовжено.

Про це повідомив голова Європарламенту Мартін Шульц, передає Польське радіо.

Голови політичних груп ЄП підтримали його звернення в цій справі. Ще не вирішено, коли посланці Європейського Союзу подадуться до Києва.

«У грудні і січні не плануємо жодних термінових візитів. Алєксандер і Пат поїдуть в Україну лише тоді, коли ми знатимемо, що їхня присутність може бути корисною. Поки що, вони чекають. Тепер ми будемо розмовляти на цю тему з урядом та опозицією», – заявив голова Європарламенту Мартін Шульц.

Мета місії залишається незмінною: вирішити справу Юлії Тимошенко. Євросоюзні посланці будуть продовжувати заходи з метою звільнення екс-прем’єрки України та її виїзду на лікування до Німеччини. З огляду на щораз більш напружену ситуацію в Україні, Алєксандер Кваснєвський і Пат Кокс хочуть також допомогти у налагодженні діалогу між владою та опозицією.

«Тепер необхідно стежити за ситуацією, контактуватися з нашими українськими партнерами і підготувати план, який повинен бути корисним», – сказав колишній президент Польщі Алєксандер Кваснєвський. Дотеперішня місія Алєксандера Кваснєвського і Пата Кокса тривала 18 місяців. Політики провели в Україні 75 днів. У рамках місії ЄП відбулося 27 візитів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.