Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

zik.ua

Понеділок, 28 травня 2012, 15:28

КРТ vs Експрес: Починку доведется відповідати в суді за наклеп

«Корпорація колійні ремонтні технології» подала до суду позовну заяву на ім'я головного редактора газети Експрес Ігоря Починка з приводу статті «Як «відмити» мільярд», де йдеться про незаконну діяльність данного підприємства.



«Сумновідома газета Експрес знову вдалася до вже перевіреного на нас методу інформаційного терору і надрукувала у своїх випусках від 17 і 24 травня інформацію, яка абсолютно не відповідає дійсності» - зазначила під час прес-конференції Світлана Козинець, віце-президент «Корпорації КРТ».

У матеріалі Експресу «Як «відмити» мільярд», що міститься у випуску №52 (від 17.05-24.05.2012 року), йдеться про те, що посадові особи ТзОВ «Корпорація КРТ» оформлювали неіснуючі операції на отримання та продаж товарів, тобто проводили так звані безтоварні операції, у результаті яких відбувався тільки перерахунок коштів.

КРТ у свою чергу заявляє, що дана інформація неправдива і базована на акті перевірки підприємства від 11 травня 2011 року, який було оскаржено і проведено чергову перевірку підприємства.

У результаті було складено інший акт, від 31 серпня 2012 року, де з корпорації КРТ знято звинувачення в проведенні безтоварних операцій з тими підприємствами, про які йдеться в матеріалі Експресу.

У позовній заяві юристи КРТ вимагають від головного редактора Експресу Ігоря Починка визнати інформацію в статті «Як «відмити» мільярд» недостовірною та спростувати її у спосіб поширення. Матеріальних відшкодувань підприємство не вимагає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.