Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

nmu.edu.ua

Понеділок, 28 травня 2012, 16:02

Під час Євро-2012 медикам допомагатимуть філологи

Під час Євро-2012 медичному персоналу львівських медзакладів допомагатимуть 18 студентів-медиків і 29 викладачів іноземної мови медичного університету. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У нас достатньо лікарів, котрі володіють англійською. На сьогодні у наших лікарнях працює багато лікарів і медсестер, які володіють англійською, німецькою та польською мовами. Але будемо залучати також волонтерів зі знанням мов – викладачів та студентів з медичного університету, які «підстраховуватимуть» лікарів. Під час Євро-2012 медичному персоналу львівських медзакладів допомагатимуть 18 студентів-медиків і 29 викладачів іноземної мови медичного університету. Як було визначено на нараді за участю представників Міністерства охорони здоров'я, Національної агенції з підготовки до Євро і УЄФА, основна мова спілкування під час чемпіонату - англійська. Тому акцент робимо на цю мову» - повідомив начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимир Зуб.

Крім того, Володимир Зуб зазначив, що уже складені чергові бригади кожної лікарні, підпорядковані міському управлінню.

«Бригади складені в такий спосіб, що там є фахівці, які добре володіють англійською мовою. В деяких випадках є люди, які володіють німецькою, французькою мовою», - наголосив начальник управління охорони здоров'я Володимир Зуб.

Нагадаємо, до початку Євро-2012 залишилось 11 днів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.