Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

cs302403.userapi.com

Понеділок, 28 травня 2012, 16:46

Батькам радять на Євро-2012 ховати дітей від педофілів

Батькам рекомендують вивезти своїх дітей з міст, де проходитимуть матчі Євро-2012, і пильно стежити за їх спілкуванням в Інтернеті під час Євро.

«Україна дуже активно ідентифікується як країна доступного і привабливого сексу» - заявила президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда - Україна» Катерина Левченко.

Як зазначила К. Левченко, в надання секс-послуг туристам найчастіше залучені діти, старше 14 років, яких візуально вже не ідентифікують як дітей. В цілому дослідження поділяє цих дітей на дві групи: ті, хто займається цим постійно, і ті, хто втягується ситуативно.

Найвразливішими є сироти, діти вулиці, діти з кризових сімей, для яких це єдине джерело заробітку. Це дівчатка, старше 14 років і хлопці 16-17 років.

К. Левченко також додала, що дослідження показало, що нинішнє законодавство «дуже толерантне до цієї теми». «Фактично, складно захистити дітей, які постраждають від такого виду злочину», - сказала вона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.