Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Р.Павлик

П'ятниця, 6 грудня 2013, 16:40

Всі учасники фестивалю ДжазБез підтримали акцію солідарності з Євромайданом

Українські та закордонні музиканти, учасники  цьогорічного ДжазБезу підтримали ідею організаторів провести цей фестиваль у знак солідарності з учасниками Євромайдану.

Виконавці також погодились віддати свої гонорари на потреби протестуючих.

Про це розповіли організатори фестивалю під час прес-конференції.

Також у всіх містах, де відбувається фестиваль, скасовано платний вхід, у першу чергу для протестуючої молоді, учасників євромайданів.

Будуть в концертних залах такох встановлені скриньки для пожерт, які віддадуть організаторам мітингів.

Співачка Мар’яна Садовська, яка також є активною учасницею єврмоайданів, а також учасниця цьогорічного ДжазБезу, зізналась, що окрім нової програми ще дещо приготувала окремий твір для слухачів.

Її концерт спільно з німецьким музикантом Крістіаном Томе відбудеться уже сьогодні, під час офіційного відкриття 13-го Міжнародного фестивалю ДжазБез.

Також організатори запевнили, що всі концерти відбудуться згідно програми, як і анонсувалось раніше. Правда, не вдалося прилетіти польсько-німецькому гуртові Komeda: Ahead. Замість них виступить проект Юрія Середіна Evidence.

Нагадаємо, у Львові триває 13-й міжнародний джазовий фестиваль ДжазБез, який завершиться 15 грудня. ДжазБез – це поєднання  максимальної кількості джазових стилів (свінг, ф'южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі-джаз), експериментальної та імпровізаційної музики.

У Фестивалі візьме участь півтори сотні музикантів з України, Польщі, США, Ізраїлю, Великобританії, Німеччини, Данії, Швейцарії, Італії, Білорусі, Грузії, Вірменії, Азербайджану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.