Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

конкурс музей історії електрофікації львівщини

Понеділок, 9 грудня 2013, 15:07

Львівобленерго нагородило переможців конкурсу «Музей історії електрифікації Львівщини»

конкурс музей історії електрофікації львівщини

Сьогодні відбулося нагородження переможців відкритого студентського архітектурного конкурсу „Музей історії електрифікації Львівщини”.

Відкритий студентський архітектурний конкурс був оголошений в травні цього року і проведений ПАТ „Львівобленерго” спільно з Інститутом архітектури НУ ”Львівська політехніка”.

Метою конкурсу були ідеї щодо вирішення інноваційних, прогресивних, сучасних пропозицій архітектурного рішення комплексу Музею історії електрифікації Львівщини, в умовах реконструкції кварталу між вулицями Городоцькою та Шевченка у Львові.

Учасникам пропонувалося створити міський культурний простір, який існує в діалозі з навколишнім середовищем. Враховує його складну, історично сформовану індивідуальність та виконує музейно-просвітницьку функцію.

Також учасникам конкурсу вручили грошові винагороди.

Крім того, роботи усіх учасників будуть експонуватися на виставці протягом 2-х тижнів, що відбуватиметься у НУ «Львівська політехніка» та будуть опубліковані на сайті конкурсу.

Нагадаємо, Комплекс музею електрифікації повинен стати новим об’єктом серед існуючого довкілля, внести різноманітність і активність в буденність, стати центром притягання для школярів і просто зацікавлених людей. При цьому основна його функція – інформувати та навчати такого звичного і природного для нас явища – електрики та процесу її розповсюдження – електрифікації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.