Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ПАТ "Західенерго"

portal.lviv.ua

Понеділок, 9 грудня 2013, 15:21

Сех і Фаріон разом з мітингувальниками пікетували підприємство Ахметова

ПАТ "Західенерго"

У Львові відбулося пікетування офісу компанії Ахметова ПАТ «Західенерго», в якому взяли участь нардепи від ВО «Свобода» Ірина Фаріон, Ірина Сех, а також депутати-свободівці Львівської обласної та міської рад.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Учасники пікетування закликали Ахметова не фінансувати режим. Вони тримали плакати: «Ахметов, не фінансуй убивць!», «Ти платиш – вони вбивають!», «Ти платиш – вони саджають невинних!», «Не фінансуй бандита!», «Пам’ятай про Олега Матяша з Добротвора».

Депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Любомир Мельничук зачитав звернення до Рината Ахметова, яке представники пікетувальників планували передати керівництву компанії. Однак, двері офісу компанії замкнули зсередини. Пікетувальники приклеїли петицію на дверях.

У зверненні до Ахметова пікетувальники вимагають або "взяти на себе відповідальність за злочинні дії влади" або припинити "фінансувати диктаторський режим."

Нагадаємо, Львівський євромайдан 8 грудня оголосив бойкот товарам і торговельним маркам, що належать депутатам з Партії Регіонів.

Нагадаємо, голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук не виключає необхідності люстрації бізнесу в Україні, але разом з тим вважає, що боротися потрібно «не з тими, хто створює робочі місця, платить податки, а з тими, хто розкошує, але при цьому подає декларації з мінімальними доходами, хто «бізнесує» на державних грошах, хто сидить у Ратуші і за безцінь скуповує нерухомість у центрі Львова. Для цього треба проаналізувати, до яких політичних партій належать ті так звані «бізнесмени», що «сидять» на грошах з державного чи місцевого бюджету, і що вони зробили за ці немалі кошти. Писарчук запевняє, що до останнього регіонали Львівщини не причетні.

Компанія "Барком", одним з співзасновників якої є депутат Львівської облради (фракція Партії регіонів) Олег Баран, опублікувала заяву про те, що "діяльність компанії "Барком" жодним чином не була і не є пов’язана із політичними приналежностями, подіями чи чиїмось симпатіями."

Політолог Ігор Танчин вважає, що бойкот товарів на Західній Україні носить символічний харатер і мало що дає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.