Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Вівторок, 29 травня 2012, 09:10

На Львівщині святкуватимуть День захисту дітей

До дня захисту дітей, що відбудеться 1 червня, на Львівщині проведуть на ряд святкових заходів. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

1 червня відбудеться Дитяча проща. Під час прощі заплановано піший хід від церкви Різдва Пресвятої Богородиці (проспект Червоної Калини, 70) до Львівської Духовної Семінарії Святого Духа (вул.Хуторівка, 35), передбачено також розгляд Святих Таїнств Християнського Втаємничення, ознайомлення з особою Патріарха Йосипа Сліпого, духовно-мистецьку програму, велику гру з навчально-виховними елементами. Початок заходу о 9.00 год.

1 червня на базі центру творчості дітей та юнацтва Галичини (вул.Вахнянина, 29) о 15.00 год. відбудеться обласне свято для дітей "Чужих дітей не буває".

1 червня на території Львівського Палацу мистецтв (вул. Коперніка, 17), в рамках Х Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Юні таланти під покровом Короля Данила", о 10.00 год. розпочнеться свято творчості.

2 червня на базі центру творчості дітей та юнацтва Галичини розпочнеться фестиваль "Спортивна альтернатива". Початок заходу о 15.00 год.

Заходи до Дня захисту дітей також заплановано провести в усіх районах та містах Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.