Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

даі

tsn.ua

Вівторок, 10 грудня 2013, 14:08

На Сколівщині водій вантажівки в’їхав у патрульний автомобіль ДАІ

даі

У Сколівському районі на автодорозі «Київ-Чоп» водій вантажного автомобіля «ДАФ» не обрав безпечної швидкості руху та в’їхав у патрульний автомобіль ДПС, що стояв на узбіччі із ввімкненими проблисковими маячками. 

Це сталося вчора, 9 грудня, близько 12.05 години неподалік села Коростів, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області. 

У цей час працівники Державтоінспекції оформляли матеріали дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась кількома хвилинами раніше. Правоохоронці попередньо обгородили місце події та виставили знак «Увага! Оформлення ДТП».

Водій вантажівки «ДАФ», 53-річний мешканець Київської області, прямував у напрямку Закарпаття. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та в’їхав у патрульний автомобіль ДАІ, що стояв на узбіччі із ввімкненими проблисковими маячками.

Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.