Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Сех

Вівторок, 10 грудня 2013, 16:40

Ірина Сех отримала повістку до прокуратури від Рудяка

Ірина Сех

Вчора, 9 грудня, у своєму кабінеті Олександр Рудяк вручив повістку до прокуратури Ірині Сех на 10 грудня.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Під час пікету ГУ МВСУ у Львівській області з вимогою звільнити політв’язнів Олександр Рудяк запросив до кабінету представників студентів, народного депутата Ірину Сех та журналістів. У кабінеті він особисто вручив Ірині Сех повістку, у якій йдеться, що вона повинна прибути "до слідчого відділу прокуратури у Львівській області для участі в допиті як свідок у кримінальному провадженні №2013150000000176 від 9.12.2013 року" за підписом слідчого Іванківа.

Ірина Сех вийшла до пікетувальників і повідомила, що відкрито кримінальне провадження через мітинг 8 грудня. Вона закликала учасників акції пікетувати Львівську облдержадміністрацію, оскільки за законодавством голова ЛОДА відповідає за дотримання законності в області.

"Олегові Панасу та іншим хлопцям інкримінують кримінальні злочини, але всі ми розуміємо, що  затримані – політичні в’язні. Ми вимагаємо зупинити політичні репресії!", – зазначила Ірина Сех.

 

      

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.