Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

банкрутство

blog.ubr.ua

Середа, 11 грудня 2013, 12:50

Львівська міськрада виселяє компанію "Комфорт-Інвест", яка заборгувала за оренду 175 тис. грн.

банкрутство

Господарський суд Львівської області задовільнив позов прокурора Залізничного району міста Львова стосовно розірвання договору оренди земельної ділянки, вартістю близько 13, 5 мільйонів гривень з ТзОВ Комфорт-Інвест.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вказаний позов пред’явлений до ТзОВ «Інвестиційна компанія Комфорт-Інвест” у зв’язку з систематичною несплатою за оренду земельної ділянки площею 1,3 га. Загалом борг становить понад 175 тис.грн.

За даними видання "Наші Гроші. Львів", ТОВ “Інвестиційна компанія “Комфорт-Інвест” нині перебуває в стані припинення діяльності за судовим рішенням про банкрутство. Засновником є ТОВ “Комфорт-Груп”, власниками якого є Василь Савенко, Володимир Кадушкевич, Тарас Сосновський (депутат ЛМР попереднього скликання), Олена Савич, Роман Разумов, ВАТ “Бетонгруп” та ТОВ “Андромеда Інвест”.

Згідно з ЄДР, “Андромеда Інвест” має двох власників: Кобуладзе Бачукі й ТОВ “Девелоперська компанія “Комфорт”, яка контролюється тим же Кобуладзе Бачукі. За інформацією SMIDA, акціонерами ВАТ “Бетонгруп” є ПАТ “Компанія з управління активами “Перевесло” (51,5%) та ПАТ “ЗНКIФ “Розбудова” (46,4%)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.