Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

www.telegraf.in.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 10:52

«Укрпошта» заробить на благодійності 15 млн. грн.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України 23 травня уклав угоду з УДППЗ «Укрпошта» на доставку телетюнерів за адресами громадян на суму 14,84 млн. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Протягом 2012 року планується розіслати громадянам 685 тис. посилок. Вартість доставки одного телетюнера становить близько 22 грн.

Нагадаємо, раніше Держкомтелерадіо уклало угоду з ТОВ «Стронг Юкрейн» на придбання 685 тис. телетюнерів китайського виробництва DVB-t2 для цифрового мовлення на суму 333,46 млн. грн. Вартість одного тюнеру становить 487 грн.

Придбані тюнери призначені для безплатної передачі малозабезпеченим українцям, які мають до 1 липня подати до місцевих органів соціального захисту відповідні заяви.

Тюнери призначені для перегляду телебачення в цифровому форматі. Україна переходить на цифрове мовлення з 2015 року і тоді аналогове телебачення перестане існувати. Монопольним оператором цифрового ТВ зараз є ТОВ «Зеонбуд».

Джерело: Наші гроші

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.