Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Костюк

Четвер, 12 грудня 2013, 15:43

Львівський свободівець Костюк обнюхує всю їжу в Київській держадміністрації, – ЗМІ

Михайло Костюк

Депутат Львівської облради Михайло Костюк є відповідальний за харчування у будівлі Київської міської державної адміністрації, яку зайняли мітингувальники Євромайдану. 

Про це пише видання "Вести".

Як пише видання, Костюк отримав прізвисько "нюхач".

"Я перенюхую всю принесену людьми їжу. Один випадок уже був: коли запах ковбаси не сподобався, ми її віддали медикам, а ті підтвердили , що вона чимось наколота", розповів Костюк виданню.

"Тестує він, правда, не всю їжу, а лише від незнайомих людей. Їду від тих, хто вже надокучив, відразу відзначають пластиром, клею його на упаковку хрест -навхрест", пишуть "Вести".

Зазначимо, що виданням "Вести" володіє Ігор Гужва, який до початку 2012 року був головним редактором газети "Сегодня" (належить олігарху Ринату Ахметову). Гужва розповідав, що "Вести" фінансуються за рахунок запозичень, проте кридиторів він не назвав.

Як писав "Коммерсантъ-Украина", можливим інвестором газети може бути проросійський лобіст Віктор Медведчук, однак Гужва заперечував таку інформацію. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.