Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.ogo.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 11:18

Прокуратура Львівщини скерувала до суду кримінальну справу стосовно директора підприємства, який розтратив понад 500 тис. грн. бюджетних коштів

Прокуратура Львівської області скерувала до суду кримінальну справу стосовно директора підприємства, який незаконно збагатився на півмільйона гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що вказаний службовець, підприємство якого виконувало роботи по капітальному ремонту доріг на території Тщенецької сільської ради Мостиського району, вносив недостовірні відомості в акти про виконання робіт, які фактично не були виконані. На підставі цих документів на рахунки його підприємства безпідставно перераховано бюджетні коштів у сумі понад 500 тис. грн. В подальшому щоб їх легалізувати, ці кошти були перераховані на рахунки інших підприємств.

На даний час, прокуратура Львівської області у кримінальній справі, порушеній за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України затвердила обвинувальний висновок та скерувала її до суду для розгляду.

Крім того, з метою відшкодування збитків, заподіяних територіальній громаді, прокуратурою Львівської області пред'явлено в суд позов про стягнення вказаних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.