Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікетування укрпошти

Четвер, 12 грудня 2013, 19:00

У Львові пікетували відділення Укрпошти та СБУ

пікетування укрпошти

Сьогодні, 12 грудня, у Львові відбулося пікетування управління СБУ. Кілька тисяч осіб із львівського майдану, скандуючи гасла з вимогою припинити репресії, пройшли містом.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Біля управління СБУ пікетувальники скандували: "СБУ - не КГБ!", "Свободу політв’язням!", "Служіть народу!". У руках вони тримали плакати: "СБУ – не КГБ!", "Ви не енкаведисти, а сини народу!", "СБУ, не служи Путіну!", "Ти син народу, а не раб режиму!".

Також відбулося пікетування Львівського відділення Укрпошти, керівник якого Василь Веселий забороняє працівникам навіть в обідню перерву йти на Майдан.

Також Укрпошта ймовірно поширила листівки проти євроінтеграції. Учасники пікету тримали плакати: "Веселий! Відпусти людей на Майдан!", "Поштові скриньки - не для брехні!", "Веселий, не поширюй брехню!", "Поштарі - з народом, а ти?", "Пошта - не смітник!", "Пошта - не для агіток режиму!". Перед пікетувальниками виступив свободівець Костянтин Орловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.