Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

image.tsn.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 11:45

Поляк намагався перевезти через Львівську митницю 9,5 кг наркотиків

Вчора, 28 травня, у пункті пропуску через державний кордон України митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці виявлено велику партію наркотиків. Ймовірно, вилучена речовина може бути героїном. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

У зону митного контролю на смугу руху «зелений коридор» в напрямі виїзду з України заїхав легковий автомобіль під керуванням громадянина Республіки Польщі. Однак у митників виникла підозра про можливе порушення митних правил, тому автомобіль було скеровано в бокс поглибленого огляду транспортних засобів.

Під час поглибленого огляду автомобіля водій заявив митникам та представникам прикордонної служби, що приховав від митного контролю 27 блоків сигарет.

Проте після демонтажу паливного бака автомобіля у чорних полотняних мішечках було виявлено 20 пакунків з невідомою порошкоподібною речовиною світлокоричневого кольору загальною вагою приблизно 9,5 кг.

Речовину вилучено та скеровано на експертизу. За попередньою інформацією, це може бути наркотична речовина героїн.
На цей час триває фіксація правопорушення та складається протокол про ПМП.

Нагадаємо, у Києві 23 травня на заводі з переробки сміття співробітники СБУ знищили понад тонну кокаїну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.