Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

dei.lviv.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 12:01

«Онур» засмітив львівський парк «Погулянка» на понад 16 тис. грн.

Будівельні відходи на територію парку «Погулянка» вивозило ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» під час проведення ремонтних робіт на вул. Пасічній. Збитки за засмічення становлять понад 16 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Державна екологічна інспекція у Львівській області під час проведення позапланової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП «Личаків Парк «ЛКП Зелений Львів» встановила засмічення будівельними відходами на території об'єкта природно-заповідного фонду поблизу вулиці Пасічної на площі 0,326 га об'ємом 280 куб. м.

Як з'ясувалося, будівельні відходи на територію парку «Погулянка» вивозило ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» під час проведення ремонтних робіт на вул. Пасічній.

За фактом порушення Держекоінспекція нарахувала збитки в розмірі 16626 грн. Підприємству пред'являть претензію про відшкодування збитків, заподіяних державі порушенням вимог природоохоронного законодавства.

Державна екологічна інспекція у Львівській області готує матеріали для скерування у прокуратуру Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.