Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

Середа, 18 грудня 2013, 09:45

Рішення Львівської облради про припинення договірних відносин з ОДА є незаконним, – заступник Сала

львівська ода

Рішення щодо припинення договірних відносин, прийняте обласною радою, на є незаконним і таким, що не ґрунтується на жодних нормах чинного законодавства.

Про це повідомив заступник голови-керівник апарату ОДА Андрій Мадзяновський, передає прес-служба адміністрації.

«Це питання виключно господарюючих суб’єктів, тобто двох управлінь обласної ради та ОДА, які є відповідальними за укладання договору оренди. Ми, як господарюючий суб’єкт, справно сплачуємо орендну плату, не маємо заборгованості з комунальних та інших платежів, чітко виконуємо всі умови, визначені чинним договором. Згідно з окремими пунктами, будь-яка зміна, доповнення або розірвання договору визначається за обопільною згодою обох сторін. В даному випадку ми не давали згоди на припинення цього договору, на його зупинення чи розірвання», – сказав А. Мадзяновський.

Він додав, що після 31 грудня наступає термін, коли ОДА зможе розглянути пропозицію органу обласної ради про виселення з приміщень. В разі незгоди питання переходить в суто судову площину: «Вже сьогодні нами підготовлено звернення до прокурора Львівської області з проханням розглянути юридичну обґрунтованість прийнятих сьогоднішньою сесією рішень, в тому числі стосовно договору аренди».

«Впевнений, що питання виселення обласної державної адміністрації переведено в політичну площину, однак мешканці Львівщини не повинні страждати від вищезгаданих рішень обласної ради та вчасно отримувати пенсії, зарплати, соціальні виплати, компенсації», – резюмував А. Мадзяновський.

Нагадаємо, вчора Львівська обласна рада прийняла рішення припинити договірні відносини з Львівською обласною державною адміністрацією та виселити її з орендованих приміщень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.