Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://milicia.lviv.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 13:54

Львівські правоохоронці викрили цех з випуску контрафактного одягу із зображенням Євро-2012

Правоохоронці викрили керівників приватного підприємства, які організували промислове виготовлення спортивного одягу із незаконним нанесеним зображенням логотипів «Євро-2012» та товарного знаку «Адідас». Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали підприємців під час реалізації однієї з партій спортивних футболок із незаконним нанесенням вказаних вище логотипів. Загалом закупили 370 футболок вартістю майже 100 гривень.

У Львові в орендованому підприємством приміщенні працівники міліції вилучили й спеціальне обладнання, за допомогою якого проводилось нанесення вказаних знаків, зокрема прес для переносу зображень, сублімаційний принтер, системний блок із інстальованим спеціальним програмним забезпечення.

Наразі проводиться детальна перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.