Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

природний газ

tsn.ua

Середа, 18 грудня 2013, 12:42

Знижка на російський газ відкриває нові можливості для економіки України, – Азаров

природний газ

Домовленості президентів України і Російської Федерації про зниження ціни на російський газ для нашої країни відкриває нові можливості економічного розвитку.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Уряду 18 грудня 2013 року, передає прес-служба Кабміну.

За його словами, домовленості президентів передбачають встановлення для України економічно обґрунтованої ціни на газ з 1 січня і до кінця дії контракту.

«Це відкриває можливості для української промисловості, енергетики, житлово-комунального господарства відновити економічне зростання і використовувати отримані ресурси на модернізацію», - заявив Микола Азаров.

Нагадаємо, вчора російський президент Путін заявив про те, що ціну на російський газ для України буде знижено до 268,5 доларів за 1 тис. куб. м. До слова, зараз ціна становить 400 доларів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.