Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Середа, 18 грудня 2013, 12:58

Прокуратура оскаржує в суді рішення Львівської облради про відкликання повноважень у ОДА

львівська облрада

Сьогодні, 18 грудня, прокуратура Львівської області подала до суду три позови про визнання протиправними і скасування вчорашнього рішення сесії Львівської обласної ради шостого скликання.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Йдеться про рішення «Про відкликання Львівською обласною радою власних повноважень, делегованих Львівській обласній державній адміністрації»; “Про посилення контролю за роботою Львівської обласної державної адміністрації” та “Про виконавчий комітет Львівської обласної ради”, а також голосування з вказаних питань.

Зазначені рішення сесії винесено на розгляд та проголосовано із порушенням норм Конституції України та чинного законодавства. Львівською обласною радою допущено порушення ст.19 Конституції України та законодавства про місцеве самоврядування в Україні й місцеві державні адміністрації, зазначають у прокуратурі.

Нагадаємо, вчора Львівська облрада вирішила виселити Львівську ОДА, а також посилити контроль за ОДА та створити виконком Львівської облради.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.