Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

зимова олімпіада

ua.for-ua.com

Четвер, 19 грудня 2013, 14:26

Шість спортсменів Львівщини братимуть участь в Зимовій Олімпіаді-2014 в Сочі

зимова олімпіада

Шість спортсменів Львівщини здобули ліцензії на участь в ХХІІ Зимових Олімпійських іграх у 2014 році в російському місті Сочі.

Про це повідомив головний тренер збірної команди України із санного спорту Тарас Гарцула, передає прес-служба Львівської ОДА.

За словами Гарцули, кількість спортсменів Львівщини, які увійдуть до збірної України може збільшитись, адже остаточний термін подання заявок від НОК на участь в Олімпійських іграх – 27 січня 2014 року.

«Варто відзначити, що наші спортсмени мають дуже добру загально-фізичну підготовку. Україна і Словаччина з числа країн, які не мають своїх тренувальних трас, найбільше вибороли ліцензій на участь в Іграх. Для нас це дуже показово. І вже в лютому плануємо приїхати з Сочі з хорошими результатами», – підсумував головний тренер збірної України із санного спорту.

Зазначимо, Олімпійські ігри в м. Сочі відбудуться 7-23 лютого 2014 року. У змаганнях з 15 видів спорту буде розіграно 98 комплектів нагород та очікується участь близько 3 000 атлетів з 80 країн світу. Українські спортсмени планують взяти участь в 11 видах спорту із 15 представлених на Іграх (біатлон, лижні гонки, фігурне катання, санний спорт, фрістайл, гірськолижний спорт, сноубординг, стрибки на лижах, лижне двоборство, шорт трек, бобслей). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.